Zonnepaneel

voordelen van zonnestroom via een zonnepaneelEen zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit (zonnestroom). Een zonnepaneel alleen is niet voldoende voor elektriciteit in huis. Om zonlicht naar bruikbare stroom om te zetten zijn ook een omvormer en elektriciteitskabels nodig.

De zonnecellen in het paneel zetten licht om naar elektrische spanning. Vervolgens zet de omvormer de spanning van een zonnecel om naar wisselstroom voor het elektriciteitsnet, van 230 volt. Voor het opwekken van uw energie is niet per se direct zonlicht nodig. Ook op een bewolkte dag levert uw zonnecel elektriciteit.

Licht is dus prima geschikt om elektriciteit op te wekken!

De meeste zonnepanelen op uw woning of gebouwen zijn gekoppeld aan het bestaande elektriciteitsnet. Het systeem levert stroom aan het net als de panelen tijdelijk meer elektriciteit leveren dan u gebruikt. De geproduceerde stroom, die door de omvormer wordt geproduceerd, kan dan weer worden “verkocht” aan uw energieleverancier en dit noemen wij “salderen”. Op die manier creëert u een eigen zonne-energiecentrale. Deze salderings regeling zal naar verwachting in 2020 in fases worden afgebouwd.

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>