Lichtoplossingen samen met zonnesystemen geeft nog meer energiesbesparing

lichtoplossingenDe juiste lichtoplossing binnen het concept van Reboost-Energy B.V. is onontbeerlijk. Licht is immers energie maar ook beleving en in zekere zin leven!

Reboost-Energy B.V. levert in haar conceptuele aanpak lichtoplossingen welke natuurlijk daglicht oftewel zonlicht omzetten in hoog rendement lichtoplossingen voor zowel binnen als buiten. Immers de juiste lichtoplossing in binnenruimten moeten aan de hoogste standaarden voldoen. Licht is energie maar ook emotie, beleving en natuurlijk ook leven. De juiste lichtoplossing gaat dus verder dan energie besparen, het gaat om de juiste toepassing van licht!

Wij leven in een economisch systeem waarbij een grote hoeveelheid van onze beschikbare tijd per dag in binnenruimten plaats vind. Licht speelt hier met name een belangrijke rol voor ons welbevinden. De toegepaste lichtoplossing zal energetisch verantwoord moeten zijn maar ook moeten bijdragen aan een zo natuurlijk mogelijk binnenklimaat waardoor het menselijke welbevinden wordt verhoogd. Dit heeft automatisch positieve effecten op ziekte verzuim en effectiviteit.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een gebrek aan voldoende daglicht kan leiden tot grote gevolgen voor de mens.

Te weinig daglicht kan leiden tot:

  • verstoring van bioritme en gezondheidsklachten , concentratieproblemen en vermoeidheid;
  • gevoelens van onbehagen en depressiviteit;
  • vermindering van efficiency & productiviteit;
  • een aanzienlijk hoger ziekteverzuim.

De toepassing van een lichtoplossing is dus essentieel voor ons welbevinden. Reboost-Energy B.V. ondersteunt met haar partner IRIS LIGHT actief in het adviseren van de juiste toepassing van licht. Door de jarenlange ervaring en opgebouwde expertise op het gebied van licht kunnen wij gericht advies leveren voor elke licht behoefte. Aangezien elke lichtoplossing maatwerk is speelt creativiteit hierin een belangrijke rol.

Reboost-Energy B.V. heeft als haar belangrijkste missie zonlicht omzetten naar de meest optimale vorm van (her)bruikbare energie en de meest natuurlijke vorm van licht middels een uitgekiende lichtoplossing.

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>