Zonnepanelen verhogen de waarde van uw huis

zonnepanelen verhogen de waarde van uw woningZonnepanelen voegen absoluut een extra waarde toe aan uw huis. Door het plaatsen van zonnepanelen voldoet uw huis aan hogere eisen in de woningmarkt. Het energielabel is per 1 januari 2015 definitief verplicht bij de verkoop of verhuur en oplevering van woningen. Door de plaatsing van zonnepanelen stijgt het energielabel van uw huis. Wanneer uw huis verkocht of verhuurd wordt moet er tegenwoordig een energielabel overhandigd worden. Met dit label wordt aangegeven hoe energiezuinig uw huis is. Hoe energiezuiniger uw huis, hoe lager de energierekening en hoe lager dus de maandlasten. Zonnepanelen zijn dus een duurzame investering.

Woningen die zijn voorzien van een energielabel worden gemiddeld sneller verkocht dan wanneer het label ontbreekt. Bovendien zijn kopers bereid voor ‘groen’ gelabelde woningen meer te betalen.

Zonnepanelen verdienen zich steeds sneller terug. Zo was de terugverdientijd van zonnepanelen in het verleden tussen de 12-15 jaar. Tegenwoordig is de terugverdientijd enorm gedaald naar 6-8 jaar.

Als u gebruik maakt van de btw – regeling of in aanmerking komt voor een subsidieregeling dan is de terugverdientijd nog korter.

Zonnepanelen zijn steeds beter en goedkoper geworden en de stroomprijs is de afgelopen jaren als maar gestegen. Wanneer de investering is terugverdiend profiteert u van gratis elektriciteit.

Een gemiddeld huishouden bespaart per jaar ongeveer tussen de € 350 en € 450,- aan energiekosten. Opbrengsten in het verleden geven geen garantie voor de toekomst! Daarom is een investering in zonnepanelen vergeleken met de rente op een spaarrekening vele malen aantrekkelijker.

Het financiële rendement van zonnepanelen is jaarlijks ruim 10 % terwijl een spaarrekening hoogstens nog 1,0 % per jaar oplevert. Ons motto is daarom:

U kunt beter sparen op uw dak dan op de bank!

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>