Speciale producten in de bebouwde omgeving

De markt maakt een voortdurende verandering door op zowel maatschappelijk als demografisch vlak. De nadruk ligt niet meer op volume bouwen maar op maatwerk. Anders dan voorheen is de levensduur van gebouwen en infrastructuur bepalend in combinatie met de specifieke klantvraag. Naast de traditionele systemen en producten in de bouw en infrastructuur  bestaan er nog allerlei andere bouwsystemen en toepassingen. Door economische ontwikkelingen neemt de vraag naar betaalbare objecten wereldwijd enorm toe.

Investeren in comfort en energiebesparing loont

Ondernemingen en overheidsorganisaties zijn zich er steeds meer van bewust dat een duurzaam product een belangrijke bijdrage levert aan het bouwvolume en werkgelegenheid. Ook groeit het besef dat het energieverbruik omlaag moet, ingegeven door stijgende energieprijzen en zorgen om het klimaat.

Helaas blijft de bereidheid om al in de ontwerpfase van een gebouw in comfort en energiebesparing te investeren vaak achter. Overwegingen op het gebied van Total Cost of Ownership (TCO) spelen nog geen vanzelfsprekende rol in het beslissingsproces. Reboost-Energy B.V. laat u zien dat investeren in intelligente, comfortabele en duurzame projecten loont.

Intelligente oplossingen voor lagere kosten en hoger comfort

Met de oplossingen van Reboost-Energy B.V. kunt u de TCO van uw gebouw(en) en projecten aanzienlijk verlagen. Wij zijn toonaangevend op het gebied van duurzame energie. Verkoop en installatie van zonnesystemen en led verlichting voor zowel de particuliere – als ook de zakelijke markt. Wij garanderen een scherpe prijs en een heel hoge kwaliteit van onze producten en service.

Hoogwaardige bouwtechnologie te samen met een hoogwaardig stabilisatie product maken het mogelijk om projecten snel te realiseren tegen een prijs die gemiddeld 20 % goedkoper is dan een traditionele oplossing.

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>