WAAROM ZONNE ENERGIE

Meest veelbelovende duurzame energie bron

Waarom zonne-energie opwekken middels zonnepanelen?Zonne-energie heeft de toekomst. Dit komt doordat de prijs van de systemen al jaren gestaag afneemt. De innovatie op dit gebied staat niet stil waarbij de rendementen worden verhoogd en de levensduur wordt verlengd. Er is natuurlijk ook een direct verband met de hoeveelheid zonnesystemen die wereldwijd verkocht worden. De afgelopen paar jaar is de markt met 50% per jaar gegroeid!

Energiebesparing

Met een zonne-energiesysteem is het mogelijk om je totale elektriciteitsgebruik zelf op te wekken. Zonnepanelen zijn dan ook een belangrijke eerste stap en de basis naar de energie -neutrale woningen van de toekomst.

Klimaatverandering en CO2 reductie

Hoe we de cijfers nu ook draaien of keren, het CO2 gehalte in de atmosfeer is door onze energiebehoefte naar buitensporige proporties gestegen. Door kennisinstituten en onderzoeksinstellingen wordt unaniem aangegeven dat we niet meer kunnen wachten op de beste of de goedkoopste oplossing voor het CO2 overschot. Alle mogelijkheden die we tot onze beschikking hebben moeten optimaal worden ingezet om de wereldwijde temperatuurstijging te beperken.

De duurzame energie met bijna geen nadelige bijeffecten

Een zonnepaneel heeft bijna geen onderhoud nodig, maakt geen geluid en is makkelijk te plaatsen op bijna ieder typedak. Bovendien heeft deze schone energiebron geen nadelen van veel andere duurzame bronnen.

De oplossing vindt u in zonne-energie

Zonne-energie is gratis, er is voldoende van en het is schoon en milieuvriendelijk. De aanschaf van zonnepanelen is een eenmalige investering; zodra het systeem werkend is opgeleverd, gaat het zichzelf automatisch terug verdienen.

Financieel

Zonnepanelen zijn een zeer goede investering en een directe manier om op uw energie rekening te besparen. Zelfs zonder subsidies is het al aantrekkelijk om te investeren in uw eigen zonne-centrale.

Uw eigen energie opwekken is geweldig!

Op het moment dat u zonnepanelen in gebruik neemt ziet U voor het eerst uw energiemeter terug draaien. Bij een “slimme meter” draait deze niet terug. Er wordt dan een aparte notitie gemaakt van de levering.

U heeft nu een eigen elektriciteitsvoorziening.

Zonnepanelen bieden u de volgende voordelen:

  • U krijgt momenteel een veel beter rendement op uw investering dan om te sparen bij uw bank.
  • U vermindert de CO²- uitstoot.
  • U bespaart ‘aanzienlijk’ op uw energiekosten.
  • U heeft veel minder last van stijgende energie prijzen.
  • Zonnepanelen heeft invloed op de energielabel van de woning.
IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>