Lead Crystal Batteries

Verander te toekomst

Alle producten van RhinoEnergy zijn een oplossing voor energieopslag die de Lead Crystal Battery-technologie integreert met de hoogwaardige apparatuur van Schneider Electric.

De Lead Crystal Battery is een ultramodern product dat presteert als een lithiumbatterij, maar zonder de hoge kosten of negatieve gevolgen voor veiligheid en milieu.

Alle producten kunnen worden gebruikt als:

  • Back-up voor for stroomstoringen
  • Uninterrupted power supply (UPS)
  • Peak shaving en opslag van zonne-energie

Een oplossing voor elke opslagbehoefte

Met een breed -en gevarieerd- assortiment bieden wij een oplossing voor energieopslag voor iedere situatie. Het aanbod varieert van de relatief kleine 2,3 KWh RhinoEnergy Leisure tot de meer dan 1 MWh RhinoEnergy POD.

 

RhinoEnergy Leisure

RhinoEnergy Leisure A1 Datasheet (en) RhinoEnergy Leisure A2 Datasheet (en) RhinoEnergy Leisure A4 Datasheet (en)

RhinoEnergy Home

RhinoEnergy Home S4 Datasheet (en) RhinoEnergy Home X4 Datasheet (en) RhinoEnergy Home X8 Datasheet (en)

RhinoEnergy POD

RhinoEnergy POD 32 Datasheet (en) RhinoEnergy POD 40 Datasheet (en) RhinoEnergy POD 64 Datasheet (en) RhinoEnergy POD 80 Datasheet (en) RhinoEnergy POD COMBI 100 Datasheet (en) RhinoEnergy POD COMBI 250 Datasheet (en)

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>