Reboost-Energy B.V. uw partner in LED verlichting

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. De kleuren die LEDS kunnen hebben zijn rood, groen en blauw. Door een combinatie van deze drie kleuren ontstaan er verschillende kleuren wit licht. Dit varieert van warm - wit licht en koel - wit licht tot bijna daglicht.

LED verlichting was om diverse redenen niet interessant als verlichtingsbron maar door de enorme ontwikkeling die LED verlichting heeft ondergaan zijn moderne LED lampen efficiënter dan de modernste spaarlampen en kennen ze vele andere voordelen ten opzichte van andere verlichtingsbronnen. De voordelen die LED verlichting  overtreffen die van elke lamp, halogeen, spaarlamp of TL - verlichting.

De voordelen van LED verlichting

Laag energieverbruik Wist u dat het elektriciteitsverbruik van de verlichting in uw woning een heel groot deel van uw energierekening is. LED verlichting kan het energieverbruik tot wel 90% verminderen. Op spaarlampen kan tot 60% worden bespaard.

Lage warmteontwikkeling

LED verlichting produceert heel weinig warmte. Dit is het grote verschil met een gloeilamp. Bij een gloeilamp is 90% van de energie warmte. Bij een LED lamp is dit slechts 10%. Ook een halogeenspotje kan erg heet worden. LED verlichting wordt nauwelijks warm.

Hoog rendement

De aanschafprijs van LED verlichting is iets hoger dan conventionele verlichting maar door de enorme energiebesparing verdient de investering in LED verlichting zich snel terug. LED verlichting gaat tot wel 50 keer langer mee dan de ouderwetse gloeilamp. U hoeft dus niet met regelmaat uw lampen te vervangen.

Naast uw energieverbruik van verlichting zijn er ook nog elektrische apparaten, zoals koelkasten, computers, stand-by apparaten, waterbedden etc. die een groot deel van uw jaarlijks energieverbruik zijn. Reboost-Energy B.V. wil graag met u samen kijken naar een duurzame oplossing.

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>