Wereldprimeur

Hybrid, uw intelligente energie- opslag

Schonere energie en gecertificeerde veiligheid

Net als u, zijn wij bezorgd over klimaatverandering en vervuiling. Net als u, willen we er ook iets aan te doen, voordat het te laat is. Dat is de reden waarom wij een schonere, veelzijdige en goed presterende industriële batterij kunnen aanbieden op basis van de Lead Crystal Technologie. We streven naar 100 % duurzaamheid,  in elk aspect van ons bedrijf , van grondstof tot eindproduct.

Schonere batterij door elektrolyt samenstelling

Lead Crystal® Batterijen bevatten minder zuur, geen antimoon of cadmium. Dus veel minder risico’s voor de gezondheid. De batterijen worden gekwalificeerd als niet-gevaarlijke, normale goederen voor luchtvracht, zeevracht en transport over de weg.

Voldoet aan ISO 14001

De Lead Crystal® technologie, voldoet aan de ISO 14001-norm.

Tot 99% recyclebaar

Conventionele loodhoudende accu’s zijn slechts 95% recyclebaar maar Lead Crystal® Batterijen zijn tot 99% recyclebaar.

Langere levensduur

Lead Crystal® batterijen gaan tot vier maal langere mee, dan de conventionele lood - zuur accu’s.

Verzamelen en recycling batterijen

Door middel van een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partnerships is er een goede oplossing voor de inzameling en recycling van niet alleen de Lead Crystal® batterijen, maar ook conventionele zoals lood-zuur, lood-gel etc.

 

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>