CrystalTower

Een compacte energiecentrale die voor uw energiebalans economisch uit kan vanaf dag een

Getest. Verbeterd. Nogmaals getest. Nog meer verbeteringen. Totdat het voldeed aan uw eisen. Compromisloze betrouwbaarheid. Gereduceerd tot de essentie. En geen fraaie toevoegingen, geen verstopte stroomvreters.

Volledig opgeladen de zomer door. Goede efficientie en enorm zelfvoorzienend. Wat kunt u nog meer vragen? Nou, we willen niet dat u wordt belast met onnodige kosten om de accu's draaiende te houden. We willen u helpen met een efficiëntere oplossing met echte voordelen. Met een opslag-unit welke speciaal voor u is gemaakt.

Als u overweegt om op een groene manier uw eigen energie te genereren, of als u gewoonweg CrystalTower als een elektriciteits back-up systeem (UPS - Uninterruptible Power Supply) wilt gebruiken, zult u zien dat CrystalTower het beide kan faciliteren.

Uw onderhoudsvrije CrystalTower

CrystalTower is modulair en schaalbaar met de onderstaande opties.

Hybrid Leisure, Home and Tower

CrystalTower
Energieopslag
Capaciteit: 4.3 kWh to 21.6 kWh
Temperatuur: –12 to +40°C zonder technische hulpmiddelen

CrystalXConnect
Omvormer
Vermogen: 3.5kW to 10kW
Opladen / ontladen: 2.5 to 9 kW

CrystalPower +
Backup Power
Capaciteit: Tot 30% extra net opslag noodcapaciteit

CrystalEquipe
Combineer een, twee of tien opslagunits
Capaciteit: Up to 216 kWh
Ontladen: Up to 90 kW

Download Brochure CrystalTower Download Brochure CrystalBattery

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

CrystalTower

CrystalTower

CrystalTower is een compacte energiecentrale die voor uw energiebalans economisch uit kan vanaf dag één. Getest. Verbeterd. Nogmaals getest. Nog meer verbeteringen. Totdat het voldeed aan uw eisen. Compromisloze betrouwbaarheid. Gereduceerd tot de essentie. Ga naar CrystalTower >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>