SolarEdge omvormers

SolarEdge is de marktleider in het optimizer segment. Zij bieden een omvormersysteem aan bestaande uit een omvormer en een reeks optimizers. Toepassing van het SolarEdge systeem, leidt in iedere situatie tot een optimale energieopbrengst.

Door ieder paneel van zijn eigen optimizer te voorzien, hebben schaduw en veel vormen van mismatch geen negatieve invloed meer op de gehele string zonnepanelen. Schaduw of vervuiling op één paneel heeft namelijk geen effect op de andere panelen. Andere grote voordelen van het SolarEdge systeem zijn:

Optimale energieopbrengst: Toepassing van het SolarEdge systeem leidt, doormiddel van MPPT op module niveau, in vrijwel iedere situatie tot een optimale energieopbrengst. Hierdoor is de terugverdientijd veelal korter en wordt een hoger rendement op de investering behaald.

Onderhoud: Het SolarEdge systeem garandeert kosteneffectief onderhoud door het monitoren van systeemprestatie op moduleniveau en probleemoplossing op afstand. Het SolarEdge systeem faciliteert automatische waarschuwingen in geval van systeemproblemen en biedt een (mobiel) webportaal met virtuele presentaties van het complete systeem.

Ontwerp: Het SolarEdge systeem maakt maximale benutting van ruimte mogelijk met een minimale ontwerptijd. Verschillende typen zonnepanelen van verschillende vermogensklassen kunnen in verschillende oriëntatie en helling worden toegepast in één enkele string.

Veiligheid: Het systeem garandeert automatische uitschakeling van de gelijkstroom van elk paneel gedurende installatie, onderhoud en in geval van nood.

SolarEdge biedt een compleet, flexibel en veilig systeem, met standaard 25 jaar garantie op optimizers en 12 jaar garantie op omvormers. Het SolarEdge systeem is alleen geschikt voor zonne-energiesystemen bestaande uit minimaal 8 zonnepanelen.

Garantie:

  • 25 jaar op optimizers, 12 jaar op omvormers

Monitoring:

  • Monitoring op module-niveau
  • Geen extra hardware nodig
  • Standaard koppeling met router via ethernetkabel
  • Online uitleesbaar via pc, tablet of smartphone

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>