DENIM zonnepanelen

De DENIM (poly) productlijn is met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en hebben een uitstekende garantie en een high-end uitstraling. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.
100% EU Proef

De DENIM zonnepanelen voldoen volledig aan de EU importrichtlijnen en zijn daarmee vrij van importheffing, naheffing en zullen dus ook na 2015 nog garantie continuïteit hebben. Kortom, een zekere keuze, zonder risico voor u, uw installateur of uw importeur.

DENIM SC G | P260 WW-60
Merk
DENIM
Type
SC G | P260 WW-60
Vermogen
260 Wp
Tolerantie
0 / +3%
Celtechnologie
Poly
Framekleur
Aluminium
Module efficiëntie
15,4%
Productgarantie
10 jaar
Vermogensgarantie
Lineair 97% jr. 1 t/m 24, 82% jr. 25
Er is 1 afbeelding beschikbaar.
DENIM SC G P260 BB-60 – All Black
Merk
DENIM
Type
SC G | P260 BB-60
Vermogen
260 Wp
Tolerantie
0 / +3%
Celtechnologie
Poly
Framekleur
Zwart
Module efficiëntie
16.01%
Productgarantie
10 jaar
Vermogensgarantie
Lineair 97% jaar 1 t/m 24, 82% jaar 25
Er is 1 afbeelding beschikbaar.

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

CrystalTower

CrystalTower

CrystalTower is een compacte energiecentrale die voor uw energiebalans economisch uit kan vanaf dag één. Getest. Verbeterd. Nogmaals getest. Nog meer verbeteringen. Totdat het voldeed aan uw eisen. Compromisloze betrouwbaarheid. Gereduceerd tot de essentie. Ga naar CrystalTower >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>