Nano-stabilisatie

Nano-stabilisatie is een mengsel van natuurlijke zouten en mineralen die worden toegevoegd aan de bestaande bodem, samen met cement, produceert het een reactie die resulteert in een afgewerkt product dat zeer gunstige mechanische en fysische eigenschappen vertoont.

 

Stabilisatie/Immobilisatie:

Binnen Reboost Energy B.V. is er kennis en ervaring in civieltechnische werken. In onze rol als adviseur op de hierboven genoemde gebied hebben wij besloten om mee te werken en te adviseren over de beste additieve product beschikbaar. Dit toevoegingmiddel met een bewezen track record en bewezen technologie, maakt het mogelijk:

 • Om te bouwen met de toevoeging van Portland cement of gelijkwaardig om een hoge kwaliteit en een duurzame constructie te realiseren met de bestaande grondstoffen. Het verwijderen van de huidige materialen is niet nodig. In eerste instantie en op de lange termijn worden zeer hoge besparingen bereikt.
   
 • Het is zelfs mogelijk om vervuilde bodems die worden geïmmobiliseerd en geconverteerd naar een hoge kwaliteit bouwmateriaal te brengen. En door normaal gesproken onbruikbaar materiaal te binden, krijgt je een nuttig hergebruik van materialen die traditioneel mogen niet meer mogen worden gebruikt.
   
 • Toevoeging van dit product in de betonindustrie is positief.

De kenmerken van dit structurele systeem:

 • Milieuneutraal voor altijd;
 • Beide een hoge druksterkte en buigsterkte;
 • Een levenslang ontwerp om aan de behoeften te voldoen van het probleem, en
 • het vermogen om te werken met bijna alle korrelige bodems met inbegrip van organische bodem en kleien.

Natuurlijk zijn wij bereid om u in detail te informeren over dit product en de specifieke waarde en toepassingen in uw situatie.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.geosta.com.

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>