Bouwtechnologie systeem

Door economische ontwikkelingen en verstedelijking neemt de vraag naar betaalbare huizen wereldwijd toe. Als een innovatief geïndustrialiseerd bouwsysteem voldoet deze bouwtechnologie aan de vraag van aannemers en architecten om snel en kostenefficiënt te bouwen met een hoge structurele kwaliteit. 20 jaar ervaring in ontwikkeling en toepassing van deze technologie met een jonge en dynamische groep van collega's. Voortdurend onderzoek en ontwikkeling zorgen ervoor dat onze producten boven de verwachtingen blijven uitstijgen.

Het SISMO hoofdkantoor is gevestigd in België, maar het bouwsysteem wordt internationaal gebruikt in de industriële en commerciële bouwmarkten. SISMO werkt al jaren samen met partners over de hele wereld. SISMO is opbouwen van solide duurzame relaties met onze partners en klanten net zo belangrijk als de superieure bouwprojecten.

De SISMO bouw module

De basisstructuur van het SISMO bouw systeem is een drie dimensionale module. Deze module bestaat uit een rooster van verzinkt staaldraad. Aan de buitenkanten worden "invul" panelen ingevoegd. Deze “invul”panelen veranderen het raster in een gesloten structuur, die is gevuld met beton. De staaldraden fungeren ook als armatuur en verankering voor de afwerking materiaal.

De module SISMO is universeel en kan worden aangepast aan elk project, van funderingen en kelders tot dak structuren. De hoge productiviteit, de briljant eenvoud en lage kosten van materiaal en arbeid maken de SISMO module de perfecte oplossing voor elke bouwproject.

De SISMO technologie

Door de jaren heen heeft SISMO de machines en de software verder ontwikkeld voor de productie van de SISMO bouw modules evenals voor het optimale gebruik ervan. SISMO  verkoopt niet alleen de modules maar ook de SISMO Productie Station (SPS), de machines en de technologie voor de productie en toepassing van de SISMO bouwen modules.

SISMO biedt een compleet pakket voor het succesvol opstarten en uitvoeren van een dergelijke SPS. Dit arrangement is inclusief hardware, software, opleiding voor de lijn-operators, opleiding van de SIS-CAD ® designer, opleiding van de on-site bemanning leider, voorafgaand aan het vervoer test-runs en on-site ondersteuning tijdens de installatie op de locatie.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.sismo.eu.

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

Lead Crystal Batteries

Lead Crystal Batteries

De missie van Green Rhino is om een milieuvriendelijk, superieur en kostenefficiënter energieopslagsysteem en Lead Crystal Battery op de wereldmarkt te introduceren. Ga naar Lead Crystal Batteries >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>